maanantai 2. kesäkuuta 2014

Nopeaa toimintaa NOISElaiset: ELÄIMELLINEN TAPAAMINEN ON TÄÄLLÄ!

Kesä ja kärpäset!

Joskin huolimatta siitä että kärpästen kuvaaminen on varmasti kiehtova ja mahdollisuuksistaan ylitsepursuava taiteenlaji, olen teille arvon NOISEilijat suunnitellut jotain hieman keskikokoisempaa sekä universaalisti herttaisempaa. Keskiviikkona 4.6 kokoonnumme Porin taidemuseon pääovien eteen kellon lyödessä 17:00. Tästä lähdemme päättäväisenä joukkiona etsimään kaupunkimme kaduilta ja lenkkipoluilta valokuvauksellisia koiranulkoiluttajia. 19:00 palajamme lähtöpisteeseen, toivottavasti kymmenet oivalliset potretit muistikorteillamme.

Tapaamiskertamme liittyy aihepiiriltään Vähäx valottaa -valokuvafestivaaliin (kannattaa lisäsivistää itseään aiheesta täältä), joka käsittelee tänä vuonna eläimiä ja eläimellisyyttä. Modernina nuorisona lähdemme tulkitsemaan tätä aihepiiriä sosiaalisista medioista tutulla "päivän asu" -meiningillä. Tietysti sillä hienoisella erolla että meitä kiinnostaa tällä kertaa vain ja ainoastaan päivän koira!

Jok'ikinen eläinrakas kuvausintoilija on enemmän kuin tervetullut katukuvaustiimiimme! Mikäli kamera löytyy omasta takaa, heitä se toki olalle ja saavu. Mikäli kameraa ei löydy omasta takaa, saavu ja paikanpäällä sellainen teille ojennetaan. Mitään ei maksa, aikaisemmin ei tarvitse olla tavattu ja minkäännäköisiä ilmoituslappusia ei pidä täytellä. Ai että kun on helppoa harrastaa photaamista!