torstai 19. maaliskuuta 2015

Kevät koittaa NOISElle, eli: ON MAALISKUU, SIIS TAVATKAAMME!

Arvon nuoret valokuvaajat ja valokuvaajattaret;
NOISE ON TÄÄLLÄ TAAS!
Talviuniltaan esiin kömpii entistäkin visionäärisempi valokuvakerho, joten kevään starttikin on sen mukainen. Kun kokoonnumme 24.3. tiistaina Porin taidemusoen työpajatiloihin emme tyydy tuijottelemaan silkkoja paikallaan pysyviä valokuvia, ehei, vaan laitamme ne liikkumaan! Aivan harrypotteristisista ulottuvuuksista ei ole kyse, muttei niistä kaukanakaan olla, sillä pistämme kuvaussormemme nakuttamaan kameran nappia niin taajaa tahtiin että lopputuloksena syntyy eläväisiä timelapse-teoksia.

Jos sana "timelapse" on silkkaa muinaishepreaa silmillenne, lyökääpä se toki googlen hakukenttään, tai vieläkin parempi, saapukaa ottamaan asiasta selvää kellon löydessä 18:00! Aivan jok´ikinen nuorison edustaja yhtään mihinkään katsomatta on puhtaalla riemulla tervetullut, ilmoittautumisia ei tarvita, mitään ei kustanna ja kameraa ei pidä omasta takaa löytymän. Vain innolla ja mielenkiinnolla on väliä näissä piireissä!

Eli vielä pähkinänkuoressa:
24.3. tiistai
18:00-19:30
Porin taidemuseon yläkerrassa sijaitseva työpajatila (löytäkää taidemuseon pääoville ja havainnolliset kylttini hoitavat teidät kyllä oikeaan osoitteeseen)
SINNE!


PST! ÄLKÄÄS VIELÄ KARATKO!

Samaan hyömyyn haluan myös riemukseni julistaa että kerhomme kevätstartin kunniaksi aion tästä päivästä aina tiistaihin saakka postata tänne sekä NOISEn Facebookiin joka armas päivä ennennäkemättömiä NOISE-arkistojen aarteita. Joten nyt jos koskaan kannattaa mahdollisimman vähillä silmänräpäytyksillä seurata mitä tuleman pitää! Sillä voin luvata että sulaa mahtavuutta on tiedossa.